Taffix Orrspray a Covid-19 koronavírus ellen

(2 vásárlói értékelés)

5 990 Ft

Aktív védelem a COVID-19 Koronavírus ellen

A Taffix COVID-19 elleni orrpsray védőréteget képez az orrüregben
különböző allergének és vírusok, így a SARS-CoV-2 ellen is.
Származási ország: Izrael

Elfogyott

Cikkszám: taffix Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Taffix Orrspray a Covid-19 koronavírus ellen

A koronavírus ellen vívott harccal kapcsolatos legújabb kutatási eredmények, valamint a valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatok alátámasztják, hogy a már Magyarországon is kapható Taffix orrspray hatékony védelmet nyújthat a koronavírus, és az ismert mutációi (brit, dél-afrikai), ahogyan egyéb, felső légúti megbetegedéseket okozó vírusok ellen is.

A biofarmakológiai termékeket fejlesztő izraeli Nasus Pharma legutóbb nyilvánosságra hozott kutatási eredményei szerint – melyben olyan egészségügyi szervezetek vettek részt, mint a Központi Virológiai Laboratórium, és az izraeli Egészségügyi Minisztérium – a Taffix orrspray por 100 %-ban képes a két új, erősen fertőzőképes variánsát is (brit és dél-afrikai mutációk) blokkolni.

„Az eredmények egybevágnak a korábbi kutatásokkal, amelyeknél a Taffix nem csak a SARS-CoV-2 vírusok 99,99%-át blokkolta, de más ismert, felső-légúti megbetegedést okozó vírusokat is. Továbbá összhangban vannak olyan, valós életkörülmények között végzett klinikai vizsgálatokkal, amelyekben a Taffix 78%-kal csökkentette a fertőzések számát potenciális gócpontokban.”

„Ezek a különböző vírustörzseken végzett vizsgálatokból származó eredmények alátámasztják azt az erőteljes, nem-specifikus aktív hatást, amelyet a Taffix különböző légzőszervi vírusok ellen képes kifejteni.” – Nyilatkozta Dr. Dalia Megiddo, a Nasus Pharma ügyvezetője.

Jelenleg a világszerte már 20 országban, mostantól Magyarországon is kapható Taffix orrspray az orrba kerülve hoz létre az orrba került vírusoknak a sejtekbe való behatolását meggátló savas mikrokörnyezetet, megelőzve az emberi sejtek megfertőződését. A Taffix orrspray az orrnyálkahártyán bevonatot képezve 5 órán keresztül biztosít kémiai és mechanikus védelmet a belélegzett vírusokkal szemben.

Mikor érdemes a Taffix Orrsprayt használni?

A levegőben terjedő vírusok elleni védelem érdekében a Taffix orrsprayt azelőtt érdemes használni, mielőtt belépne nyilvános helyiségekbe, vagy magas kockázatú környezetbe, olyan helyekre, ahol a vírusok a levegőben szállhatnak (pl: munkahely, éttermek, zárt tömegközlekedési helyek szupermarketek, gyógyszertárak,  stb), vagy olyan személyekkel történő találkozások alkalmával, akik nem önnel egy háztartásban élnek.

Különösen hasznos lehet a Taffix orrspray, akik még nem kapták meg a koronavírus elleni oltásukat, vagy nem alakult ki a szervezetükben a megfelelő immunitás.  Használja családi eseményeken, ahol sokan tartózkodnak egymáshoz közel! Óvja meg barátait, szeretteit, ismerőseit és önmagát!

Hogyan kell a Covid-19 koronavírus megelőzésére alkalmas Taffix orrsprayt használni?

A Taffix orrspray helyes használata

A Taffix orrspray használata - első lépés: fújjon orrotFújjon orrot!

A Taffix orrspray használata - második lépés: rázza fel a palackot!Rázza fel a palackot!

A Taffix orrspray használata - harmadik lépés: Fújjon be 1-2 nyomásnyit mindkét orrlyukába!Fújjon be 1-2 nyomásnyit mindkét orrlyukába!

A Taffix orrspray használata - negyedik lépés:Törölje le a palackot!Törölje le a palackot!

A Taffix orrspray kémiai összetétele:

A Taffix orrspray 1 gramm port tartalmaz.

Figyelmeztetés!

 • Ne használja a lejárati idő után, vagy 6 hónappal az első felbontást követően!
 • Naponta legfeljebb 3 alkalommal használható!
 • Gyermekektől elzárva tartandó!
 • Kerülje a nyílt sebekkel való érintkezést!
 • Kerülje a szembe jutást!
 • Ha por kerül a szemébe, alaposan öblítse ki vízzel!
 • Mindig zárja le a kupakot!
 • Ne tegye hűtőbe, ne fagyassza le!

FONTOS!

12 év alatti gyermekek, terhes vagy szoptató nők használat előtt forduljanak kezelő- vagy háziorvosukhoz!

Ne használja a Taffix Covid-19 koronavírus elleni orrsprayt, ha érzékeny a cellulózra, a citromsavra vagy a benzalkónium kloridra!

Egy Taffix palackot csak egy ember használja! A palack megosztásával fertőzésnek teheti ki magát.

A Taffix Covid-19 Koronavírus elleni orrspray SARS-CoV-2 elleni védelmének hatékonyságát 40 mm-es nylon szűrőn vizsgálták, amelyre a Taffix gél állagú
hatóanyagát vitték fel, orrlyukanként 5 mg-os, vagyis az ajánlott használati adagnak megfelelő klinikai mennyiségben.

A Taffix-géllel kezelt szűrőn 10 000 PFU SARS-CoV-2 vírus került alkalmazásra; kontrollként ugyanennyi vírus kerül alkalmazásra egy kezeletlen szűrőfelületen. 10 perc inkubációt követően mindkét szűrő alját lemosták, az így keletkező oldatot pedig plaque assay és qRT-PCR eljárásokkal
vizsgálták.

A Taffix orrspray hatására több, mint 99%-kal kevesebb fertőzőképes vírus volt azonosítható az oldatból. A kimutatható vírusgenom másolatok száma szintén 99%-kal csökkent a Taffix orrspray kezelésnek köszönhetően, bár a kimutatható vírus RNA önmagában még igazolja a fertőzőképes vírus jelenlétét.

Gyártó: Nasus PharmaLTD.

Származási ország: Izrael

A Taffix  orrsprayAz Európai Unióban forgalmazható  (CE-DE / CA09 / 0760 / N18 / 001) az alábbi felhasználási javaslattal: A TaffiX  az orrüregben található allergének és vírusok elleni mechanikai védőgátként használható.

A Taffix orrspray használatával nem helyettesíthető a maszkhasználat! Mindig viseljen maszkot ott, ahol az aktuális jogszabályok az előírják!

A felbontott, kipróbált, használt terméket nem áll módunkban visszavásárolni!

A megnövekedett kereslet miatt a Taffix orrspray kiszállítási ideje megnőhet! Megértésüket köszönjük!

GTIN: 7290018416273

Hogy hol kapható Taffix Orrspray? Jelenleg Magyarországon néhány webshopban kapható. A CBDSzeged.hu weboldalon és a szintén cégünkhöz tartozó hevitorudas.hu webshopban rendelhető a Taffix Orrspray. A Taffixot saját raktárkészletről, azonnal tudjuk szállítani!

NAGYOBB TÉTELBEN VÁSÁROLNA? VISZONTELADÓ LENNE? ÍRJON NEKÜNK!

Taffix Orrspray a Covid-19 koronavírus ellen termékről 2 értékelés

 1. Emília

  Innen rendeltem 2 dobozzal, gyorsan megérkezett az MPL futárszolgálattal. Magamnak és anyukámnak us rendeltem.

 2. Szabó Béla

  Végre egy webshop, ahol lehet kapni. Rendeltem a család minden tagjának.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük