Fizetés, szállítás

Webáruházunkban jelenleg az alábbi módokon vásárolhatja és kaphatja meg a megrendelt, megvásárolt termékeket:

1. MPL Csomagautomata 0-24 Csomagját kérheti az MPL Csomagautomaták bármelyikébe. A csomagautomaták egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből álló berendezések, amelyek a nap 24 órájában rendelkezésére állnak a hét minden napján, legyen az munkanap, munkaszüneti-, és ünnepnapokon is.  A Csomagautomatáknál az átvétel rendkívül gyors: Az e-mailben, vagy SMS-ben kapott kód és saját telefonszámunk megadásával máris  hozzáférhet rendeléséhez. Ezen túl az MPL Csomagautomaták használata diszkrét átvételi módot biztosít ügyfelei számára, mellyel elkerülhető, hogy a megvásárolt termékeit a munkahelyére vagy otthonába rendelje. A Csomagautomatáknál utánvétes vásárlás esetén kizárólag bankkártyával lehet fizetni. A Csomagautomatákban a csomagját rendszerint 2 munkanapig őrzik meg. Amennyiben ez idő alatt nem tudja átvenni csomagját, akkor a Posta egy üzenetben (SMS, Email) értesíti önt, hogy hol tudja átvenni küldeményét az előre megjelölt 5, vagy 10 napon belül. Az MPL Csomagautomatába történő kézbesítés díjai:Előre utalás esetén: 1420.-Ft (bruttó)Utánvétes fizetés esetén: 1.920.-Ft (bruttó). 20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

2. MPL Házhozszállítás  A hagyományos postai kiszállítási forma, mely során Posta munkatársa az ön által megadott postacímre kézbesíti a rendelését. A Posta e-mailben vagy SMS-ben értesítést küld önnek a csomag feladásáról és kiszállításáról Amennyiben a kiszállításkor nem találja önt a kézbesítő, úgy értesítőt hagy önnek, és másnap megkísérli a kézbesítést. Ismételt sikertelen kézbesítés esetén az értesítésen szereplő postahivatalban vehető át a csomag, az azon megjelölt időpontig. Utánvétes fizetés esetén már bankkártyával is fizethet a kézbesítőnek. Az MPL Házhozszállítással történő kézbesítés díjai:Előre utalás esetén: 1.775.-Ft (bruttó)Utánvétes fizetés esetén: 2.275.-Ft (bruttó). 20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

3. MPL Postapontra  kézbesítés MPL Postapontra történő kézbesítésnél önnek a rendelés leadása során kell megadni azt a Postapontot, ahol át szeretné venni a megrendelt termékeit. A csomag megérkezésekor postai kézbesítő nem hagy önnek értesítést, a rendszer automatikusan értesíti önt a csomag feladásáról és megérkezéséről. Ezt követően az ön által választott postaponton veheti át a csomagját az üzenetben feltüntetett időpontig.Kérjük vegye figyelembe a kézbesítési hely kiválasztásánál az adott postapont nyitvatartási idejét. A Mol Postapontok többsége 24 órás nyitvatartással üzemel. Utánvétes rendelését a postapontokon készpénzzel és bankkártyával is kifizetheti. Az MPL Postapontra történő kézbesítés díjai:Előre utalás esetén: 1.420.-Ft (bruttó)Utánvétes fizetés esetén: 1.920.-Ft (bruttó)20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

4. MPL Postán maradó MPL postán maradó kézbesítés esetén a rendelés véglegesítésénél önnek kell kiválasztania a postahivatalt, ahol át szeretné venni a csomagját. Postán maradó kézbesítés esetén ön nem kap lakcímére értesítőt, a posta SMS-ben vagy e-mailben értesíti önt, hogy a csomagja megérkezett, és átvehető. Az értesítőben a posta feltünteti az átvételi határidőt is. A postahivatalokban készpénz mellett bankkártyával is fizethet utánvétes csomagjáért. MPL Postán maradó kézbesítés díjai:Előre utalás esetén: 1.420.-Ft (bruttó)Utánvétes fizetés esetén: 1.920.-Ft (bruttó)20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

5. Foxpost automatába történő kézbesítés

A Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés esetén ön a csomag feladásakor és a rendelés során  kiválasztott automatába való megérkezéskor a Foxpost SMS-ben és emailben értesíti önt. A Foxpost az automatákból a megérkezést követő 3 munkanapon keresztül vehető át a csomag.
A Foxpost csomagautomatákban utánvétes rendelés esetén bankkártyával fizetheti ki a termék és a szállítási díj összegét.A Foxpost automatába történő kézbesítés díjai:Előre utalás esetén: 862.-Ft (bruttó)Utánvétes fizetés esetén: 1.062-Ft (bruttó). 20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

6. Foxpost csomagszállítás házhozszállítással

A Foxpost címre történő kézbesítés esetén ön a csomag kézbesítését megelőzően SMS-ben és emailben értesítést kap a futártól egy szűk, 2 órás kézbesítési időablakról, így nem kell egész nap a csomagjára várnia a rendelésnél megadott kiszállítási címen. Az értesítőben megkapja a futár telefonszámát is, így könnyebben egyeztethetnek egymással a sikeres kézbesítés érdekében.  A házhosszállítás esetén, ha utánvétes fizetést választott, jelenleg csak készpénzzel fizetheti ki a csomag értékét és szállítási költséget. Az Foxpost házhozszállítás díjai:Előre utalás esetén: 1.699.-Ft (bruttó)Utánvétes fizetés esetén: 1.900.-Ft (bruttó). 20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

7. Személyes átvétel Szeged területén  Előre egyeztetett időpontban, Szeged területén ingyenesen kiszállítjuk önnek a megrendelt termékeit. Természetesen teljes diszkréció mellett kézbesítjük a csomagot. A vásárlás ellenértékét utalással és átvételkor készpénzzel is meg tudja fizetni. Bankkártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség.  Szeged belterületén a kiszállítás ingyenes!